avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Daca platesc salariatilor prime in timpul lunii cum ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Daca platesc salariatilor prime in timpul lunii cum este corect: ...

Daca platesc salariatilor prime in timpul lunii cum este corect: sa le dau brut ca un avans prime iar la lichidare sa retin contributiile si impozitul ? sau sa le pltesc netul in momentul platii adica inainte de lichidare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 15 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avansul , in general, se acorda in suma neta , urmand ca la lichidare sa se retina contributiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri salariu ardeleandiana ardeleandiana buna ziua, va rog sa ma lamuriti daca este corect : -la salarul de de incadrarea au fost adaugate sporuri pe luna aprilie precum prima paste 350 lei si alte ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii salarii Henrietta Henrietta in cursul lunii noiembrie am primit o prima, din care mi s-a luat cas ,somaj ,sanatate si impozit venit,pina aici totul e in regula.In luna decembrie cind am ... (vezi toată discuția)
Rugaminte mare mnd mnd Buna ziua, In cazul in care un angajat pleaca din firma si are zile de concediu in avans ar trebui sa i se opreasca din salariu la lichidare, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)