avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ...

Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis "amic" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi restituie suma respectiva, in termen de 3 zile. Am discutat telefonic cu dansul, nu am inregistrat, insa mai cerea o amanare, pe care de altfel i-am si acordato (maxim o saptamana). Au trecut deja 12 zile, moment in care am luat iar legatura cu el, imi este chiar vecin de cartier, iar acum neaga faptul ca iam acordat acel imprumut. Am un singur martor la aceasta tranzactie, martorul fiind chiar tatal meu, vazand cele intamplate prin fereastra, eram chiar in fata geamului camerei sale. Problema se pune acum, voi mai recupera acea suma de 9 000 $, si cum ?? Va multumesc anticipat pt orice ajutor !
este un proverb romanesc ... nu il spun ... dar alegeti-va amicii mai atent
Buna ziua,

Pentru a putea recupera sumele de bani imprumutate, este necesar un inceput de dovada scrisa, care va fi coroborat cu proba testimoniala.

Va sugerez sa purtati discutiile prin intermediul aplicatiei WHATSAPP, prin intermediul e-mailului, iar conversatiile telefonice sa fie intregistrate.(in cazul dumneavoastra, cel care v-a inselat este posibil sa refuze orice tip de comunicare, cu dumneavoastra, pentru a nu fi preconstituite probatorii).

Ulterior, in baza probelor obtinute, notificati-l prin avocat, cu mentiunea ca, in cazul in care veti castiga procesul dedus judecatii, puteti solicita cheltuieli de judecata .(onorariul de avocat si taxa judiciara de timbru).


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati dikutzz007 dikutzz007 buna seara, solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat pe cineva cu o suma relativ mare. nu inapoiaza.. ce pot face? nervoz nervoz Intreb si aici.. poate are cineva un raspuns. Am imprumutat un \"amic\" cu o suma relativ mare, aproape 10.000euro, in luna aprilie. Intelegerea a fost ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie de la persoana fizica serban33 serban33 Am si eu o problema, am imprumutat un coleg de serviciu cu o suma de bani si se pare ca nu am fost singurul. Intre timp colegul isi da demisia de la locul de ... (vezi toată discuția)