avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cuplu de cetateni romani dorim sa ne repatriem dupa 20 ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cuplu de cetateni romani dorim sa ne repatriem dupa 20 de ani ...

Cuplu de cetateni romani dorim sa ne repatriem dupa 20 de ani de munca in SUA. Am reinnoit CI si pasapoartele romanesti sa nu avem probleme cand vizitam. Putem face dovada domiciuliului si-a muncii in SUA cu facturi si state de plata. De ce acte avem nevoie ca sa importam un container cu bunuri mobile fara sa platim taxe vamale? N-avem masina sau electronice, doar bunuri gospodaresti. Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 00:35, 17 Iulie 2021
Această informație ar trebui obținută de la Direcția Vamală județeană sau a mun. București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Refacturare tva si taxe vamale ? ContSters56278 ContSters56278 sunt comisionar vamal SRL ptr o firma din UE care importa bunuri din stat tert UE, noi platim taxele de import si tva ul ....firma din Ue ne solicita factura ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie magdai75 magdai75 Buna ziua. Am o problema si caut rezolvarea, si am dat peste siteul acesta si am zis sa-mi incerc norocul. Sunt o romanca cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)