avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ...

Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze personalul la 3 sau la 7 zile ,preventiv
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista si o varianta mai "soft": personalul medical ce refuza sa se vaccineze sa nu mai aiba acces la bolnavi / public ci doar la "plimbat/completat hartii. Evident cu o reincadrare pe un post corespunzator, cu diminuarea implicita a salariului.
Nu cred ca este normal ca cineva cu buna stiinta, traind intr-o societate nu singur pe o insula, sa riste contaminarea altor persoane pentru ca nu se vaccineaza, facand poate o forma grava de boala, si eliminand pana la aparitia simptomelor caracteristice o mare cantitate de virusi cu risc de imbolnavire pentru toti din jur (colegi, pacienti etc.). ?Cum ar fi sa nu faca dus decat o data pe luna pentru ca nu e prevazuta obligativitatea de a face dus in Codul Muncii? Tot angajatorul trebuie sa asigure celor din jur masti de gaze?...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate ne lamureste domnul andrei2005 de ce cei vaccinati pot raspindi virusul, dar virusul de la ei....NU E NOCIV, ci doar al celor nevaccinati ?? SIC!!
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cauza încărcăturii virale. Cei nevaccinați au o probabilitate mult mai mare de a avea o încărcătură virală extrem de mare, astfel încât devin factori de răspândire a bolii.

E un lucru binecunoscut și studiat.
3 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este politicos sa indici si sursele medicale verificabile, nu sa arunci sentinte ! Pt multi, vaccinarea cu seruri neverificate serios in timp este de-a dreptul o crima, ca si parerea fotomodelului Gheorghita precum ca "beneficiile vaccinarii sunt mai importante decat mortii din cauza serului "!! Curat murdar..... doctoras !
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mda, pentru beneficiile vaccinarii e politicos sa indici sursele medicale verificabile.
Pentru recirculat diverse teorii conspirationiste e suficient sa te uiti la public cu o privire inteleapta....

Alte discuții în legătură

Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)
Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea ... patryc74 patryc74 Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea anti covid -19,este legal sa fiu pus pe o viitoare lista de disponibilizari din acest ... (vezi toată discuția)