avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie de acceptare a succesiunii. O cunostiinta a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie de acceptare a succesiunii. O cunostiinta a carei ...

Declaratie de acceptare a succesiunii.
O cunostiinta a carei tata a decedat din pacate nu poate face succesiunea pentru o parte din bunurile acestuia deoarece in un caz datele din contractul de intretinere nu corespund cu cele din certificat de atestare fiscala eliberat de primaria comunei respective si de asemenea titlul de proprietate in care tatal ei era in indiviziune cu niste frati este gresit el si fratii lui fiind trecuti la decedati si parintele lor este trecut ca mostenitor pentru ambele cazuri fiind nevoia de interventia instantei de judecata pentru corectarea acestor erori .
Dand o declaratie de preluare a intregii succesiuni aceasta isi poate vedea linistita in instanta de rezolvarea acestor probleme fara ca aceasta primarie sau alte persoane rau voitoare sa ii faca rau?
Mentionez de asemenea ca a reusit deja sa faca succesiunea pe un apartament al acestuia care din fericire nu era cu probleme
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 21:43, 5 August 2021
Daca a dezbatut deja mostenirea nu sunt probleme in mod normal.
Dar, trebuie vazute actele de avocat daca pot exista probleme.
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Au foste vazute lucruri anormale sau mai pe romaneste sunt pe dos (titlu de proprietate cu defunct trecut drept mostenitor si mostenitori trecuti drept defuncti ) iar de asemenea in cazul unei case la tara cu teren suprafata de teren nu corespunde cea din certificat de atestare fiscala cu cel din contractul de intretinere pentru ambele cazuri domnul avocat a zis ca este nevoie de interventia instantei de judecata pentru aducerea acestor erori in stare de legalitate.
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
alina_25, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica panseluta13 panseluta13 Fratele meu a decedat pe 30 mai. Pe langa faptul ca era angajat, mai avea o garsoniera in chirie, contractul este declarat la anaf. Notarul care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Succesiune problema si certificat de mostenitor anulat partial anca_g anca_g Buna ziua! In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns, va detaliez urmatoarea problema: Bunicii sotului meu pe linie paterna au patru copii. Bunicul, ... (vezi toată discuția)
O problema de succesiune / mostenire ALALAL ALALAL buna seara am si eu o intrebare pentru dumneavoastra? sotul meu a avut un unchi care a decedat in luna august 2005, defunctul nu a fost casatorit si nu ... (vezi toată discuția)