avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inscriere nou proprietar la Asociatie de proprietari.O ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inscriere nou proprietar la Asociatie de proprietari.O persoana ...

Inscriere nou proprietar la Asociatie de proprietari.O persoana dupa ce face succesiunea trebuie sa duca la asociatia de proprietari copie dupa certificatul de mostenitor pentru inscrierea noului proprietar?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 11:01, 12 August 2021
Ok multumesc frumos pentru raspuns.Exact cum i-a zis si domn avocat.
Gata a rezolvat a facut cu marker inegrit serie nr si valabilitate CI presedinte n-a zis nimic doar i-a dat in afara de acte sa completeze o cerere de adeziune in rest tot ok bene ca era cam negru la fata probabil ca nu i-a placut ca stia aceste treburi.Multumesc celor de pe forum pt ajutorul acord faceti o treaba buna tineti-o tot asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea imobilului si primirea unor contracte popraducj popraducj In urma cu 2 luni am facut o cerere prin care am cerut actele pe baza caruia a fost facuta hidroizolatia blocului. Nu am primit raspuns in termenii legali de ... (vezi toată discuția)
Contract cenzor Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Am un proprietar care , pe linga alte documente cere o copie a contractului pe care asociatia de proprietari il are cu un cenzor extern. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Documente cerute de adminstrator laura1016 laura1016 Administratorul vrea copie dupa actul de proprietate inclusiv incheerea de la notar , pentru reactualizare date ...? .Nu inteleg . Exista undeva in lege ... (vezi toată discuția)