avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.as dori un răspuns .mi-a fost tăiat gradul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.as dori un răspuns .mi-a fost tăiat gradul de handicap ...

Buna ziua.as dori un răspuns .mi-a fost tăiat gradul de handicap grav cu asistent in anul 2019 .am făcut contestație în instanță și am câștigat procesul ..hotărârea definitivă în 2021 iulie.intrebarea mea este daca mi se vor plati bani restanți pe care eu nu am beneficiat de.tin să menționez că certificatul sa eliberat acum cu valabilitate din 2019 .ce am de făcut
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 9 August 2021
In hotarare ati solicitat si plata retroactiva?
Am cerut anulare act și cheltuieli
Daca nu ati cerut si plata ,nu o puteti solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor retroactiv Mimi Mihaila Mimi Mihaila Buna ziua! Am contestat in instanta incadrarea in grad de handicap grav, solicitand si asistent personal. Am castigat si mi s-a eliberat un nou certificat cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi recunoscute dupa deces Ics_buhusu Ics_buhusu O persoana care a fost incadrata in luna martie 2019, in gradul de handicap grav contesta certificatul de incadrare, in grad de handicap la Tribunal-Sectia ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)