avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incerc de cateva luni sa-mi fac bransament separat la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incerc de cateva luni sa-mi fac bransament separat la boxa,sa ...

Incerc de cateva luni sa-mi fac bransament separat la boxa,sa fiu separat de casa scarii si NU mi se aproba,fara sa primesc raspuns la e-mailurile trimise. Ce pot sa fac? Pe unii ii debranseaza iar mie nu mi se aproba bransarea!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:48, 18 August 2021
La ce vreți bransament?La energie electrică, la apă, la ce?
Daca va referiti la bransament electric ,aveti dreptul sa va bransati la instalatia existenta -cu respectarea normelor in domeniu

Bransamentul (banuiesc ca este vorba de bransament electric), nu este o chestiune asa simpla cum pare la prima vedere. Poate Dvs. o vedeti simpla, dar nu este...
Totusi, onor asociatia de proprietari ar trebui sa va raspunda in vreun fel.
Trebuie sa sa participati la o AG a membrilor si sa supuneti ca ordine de zi si acest puct - bransarea boxelor de la subsol. Discutati acolo si cred ca o sa va lamuriti.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)
Nu ma pot bransa separat la apa rece bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, de ceva timp in blocul in care locuiesc este sistata apa rece din cauza datoriilor, anul trecut o parte din vecini si-au achitat datoriile ca sa ... (vezi toată discuția)