avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incerc de cateva luni sa-mi fac bransament separat la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incerc de cateva luni sa-mi fac bransament separat la boxa,sa ...

Incerc de cateva luni sa-mi fac bransament separat la boxa,sa fiu separat de casa scarii si NU mi se aproba,fara sa primesc raspuns la e-mailurile trimise. Ce pot sa fac? Pe unii ii debranseaza iar mie nu mi se aproba bransarea!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:48, 18 August 2021
La ce vreți bransament?La energie electrică, la apă, la ce?
Daca va referiti la bransament electric ,aveti dreptul sa va bransati la instalatia existenta -cu respectarea normelor in domeniu

Bransamentul (banuiesc ca este vorba de bransament electric), nu este o chestiune asa simpla cum pare la prima vedere. Poate Dvs. o vedeti simpla, dar nu este...
Totusi, onor asociatia de proprietari ar trebui sa va raspunda in vreun fel.
Trebuie sa sa participati la o AG a membrilor si sa supuneti ca ordine de zi si acest puct - bransarea boxelor de la subsol. Discutati acolo si cred ca o sa va lamuriti.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)
Firme la parterul blocului. buna ziua. in blocul in care locuiesc ... Aiureainbloc Aiureainbloc Firme la parterul blocului. Buna ziua. In blocul in care locuiesc parterul este in proprietatea mai multor societati comerciale, ce sunt bransate la ... (vezi toată discuția)