avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant interimar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant interimar

La acesta data se mai poate depune bilant interimar la trimestul 2 2021, ori trebuia depus pana la 25.07.2021?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
adrian_tudor89, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian_tudor89 , utilizator 19:38, 11 August 2021
Întocmirea situațiilor financiare interimare este reglementată de OMFP nr. 3067/2018. Conform art. V, acestea se depun la unitățile teritoriale MFP în termen de 30 de zile de la aprobarea acestora de către AGA. Prin urmare, dacă la 30.06.2021 a fost întocmită inventarierea patrimoniului societății, iar rezultatele sunt reflectate în evidențele contabile, se pot întocmi situații financiare interimare la trimestrul 2, iar depunerea acestora va respecta termenul de 30 de zile de la data aprobării acestora de către asociatul unic/ adunarea generală.
Multumesc!
in concluzie, situatia interimara se poate depune, nefiind obligatorie depunerea si implicit plata impozitului pe dividente cel tarziu pana la data de 25.07.2021, odata cu impozitul specific?
Declararea și plata impozitului pe dividend se va face pana pe 25 a lunii urmatoare celei în care au fost ridicate (plătite) efectiv dividendele (poate să nu coincidă cu momentul distribuirii).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare dividende SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna seara. am si eu o nelamurire.Administratorul doreste sa ridice dividende din profitul din anul in curs.Cum se procedeaza in aceasta situatie, ce fac in ... (vezi toată discuția)
Srl nou infiintat: cand as putea beneficia de banii castigati in septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2020? iMozzie iMozzie Buna ziua, Recent am infiintat un SRL avand codul caen 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Momentan nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Termen depunere situatii financiare intermediare ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este termenul de depunere al situatiilor financiare anuale intermediare pentru trimestrul III al anului 2018? Am vazut ca ANAF - ul a ... (vezi toată discuția)