avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna Ziua . Am vândut un apartament in 2012 cu toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna Ziua . Am vândut un apartament in 2012 cu toate taxele ...

Buna Ziua . Am vândut un apartament in 2012 cu toate taxele achitare la zi . Dupa vreo doi aniI proprietarul a decedat iar toate bunurile au fost luate de fosta lui soție. De curând am aflat ca sânt dat in judecata de firmă de electricitate precum as avea pe respectivul imobil o datorie restanță de aproximativ 5000 lei . Eu nu am avut de unde sa stiu ca noul proprietar nu a încheiat un contract nou cu firmă de electricitate el plătind curentul in continuare pe numele meu. NU AM FOST NICIODATĂ CONTACTAT DE FIRMA DE ELECTRICITATE cu toate că în contract am nr de telefon trecut la ei. Ce este de facut in cazul asta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Luati legatura cu succesorii celui care a instrainat apartamentul, daca au acceptat succesiunea, acestia au acceptat atat activul patrimonial ( totalitatea bunurilor cuprinse in masa succesorala ), cat si pasivul (datoriile defunctului ).

Puteti transmite o notificare, prin avocat, prin care aduceti la cunostinta succesorilor aspectele sus evidentiate.

Acestia pot fi obligati sa plateasca datoria restanta.

In proces, invocati faptul dumneavoastra ati instrainat imobilulul, pe care de consecinta, nu trebuie sa fiti dumneavoastra obligat sa platiti anumite datorii restante.




Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii enel la cumpararea unui imobil bro0 bro0 Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa. Cel care o vinde a primit o notificare de la enel conform careia trebuie sa plateasca o suma de X lei reprezentand ... (vezi toată discuția)
Trecere contract enel pe numele noului proprietar amphora amphora În această vară am vândut o locuință dar noii proprietari nici pana acum nu au trecut contractul pe numele lor deși i-am rugat de multe ori să facă ... (vezi toată discuția)