avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inselatoria - ca tema de discutie la clasa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inselatoria - ca tema de discutie la clasa

As vrea sa va rog sa imi prezentati si mie un caz de inselatorie grava pe care sa il pot dezbate la clasa...Va multumesc anticipat:)
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 10:33, 25 Februarie 2010
Sunt multe probleme de inselatorie in ceea ce priveste protectia consumatorilor.Daca doriti astfel de exemple va stau la dispozitie.
Chiar as dori exemple de inselatorie in ceea ce priveste consumatorii :)

Va pot da si eu exemple din USA :) Cateva tari rau de tot:)



Puteti sa dati un exemplu mult mai complex si care este combinat , dandu-le exemplu copiilor ca poti ajunge sa iti si pierzi viata daca recurgi la inselaciune!
Cazul Sergiu Bahaian, patronul SABINA PRODUCT! Cel care folosea diferite persoane "de fatada" puse ca administratori de societati comerciale , dadea tepe(CEC-uri fara acoperire) folosindu-se de acestia si , cand acestia amenintau ca dau in vileag totul si isi cereau partea , ii ingropa de vii turnand beton peste ei sau ii arunca in Canalul Dunare Marea Neagra!
In acest fel copiii vor avea si urmarea faptelor necinstite sau consecintele grave care pot urma unor asemenea activitati ilegale!
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
In primul rand, va rog sa mentionati pentru ce clasa doriti sa aveti o asemenea tema?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uni sau bicameralism? luiza2008 luiza2008 Buna ziua tuturor! Sper ca am postat acest subiect in categoria care trebuie...;) Ce parere aveti? Care ar fi cel mai potrivit sistem in tara noastra?Uni sau ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ajunge parlamentar? Iulian81 Iulian81 Am tot cautat pe net despre modul cum se poate ajunge in Parlament ca senator sau deputat... Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii, macar o lege pe baza ... (vezi toată discuția)