avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, Am făcut o reclamație la ANPC, însă ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, Am făcut o reclamație la ANPC, însă comerciantul, ...

Bună ziua,
Am făcut o reclamație la ANPC, însă comerciantul, după ce a răspuns o data, însă fără soluționarea problemei, nu mai răspunde nici ANPC-ului.

Reclamația oricum a fost trimisa mai departe către ECC deoarece comerciantul are de fapt sediul în Bulgaria, dar întrebarea mea este care ar fi următorul pas?

Din câte am înțeles oricum ECC nu poate impune deciziile în nici un fel și face, de fapt, un fel de recomandare.

În cazul în care comerciantul mai răspunde, dar nu asculta nici de ECC, sau doar nu răspunde, ce mai pot face în continuare?

Cel mai recent răspuns: Blessedrain , utilizator 10:57, 24 August 2021
inregistrati paguba. evitati sa cumparati din alte tari
Pe site-ul comerciantul (totul in romana, cu nume si domeniu in Romania) era pretins ca are sediul in Cluj. Mi se pare absurd ce putina protectie exista.
cu scuze, protecție exista, dar e contra cost.
il actionati in judecata
Deci urmatorul pas este sa ii dau in judecata. Am inteles, multumesc, asta e tot ce voiam sa stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)
Firma constructii patraulea100 patraulea100 Buna seara, In urma cu un an, in noiembrie 2014 am schimbat tabla de pe acoperis.Locuiesc intr-o vila de 3 apartamente,2 etaje, la ultimul nivel. La numai 2 ... (vezi toată discuția)