avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Proiect Erasmus Act adițional la contracte de munca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Proiect Erasmus Act adițional la contracte de munca in învățământ

Act adițional la contracte de munca in învățământ în vederea unor activități într-un proiect Erasmus din cadrul scolii.
Contractul a fost semnat la începutul anului cu o suma fixa lunara. Între timp Erasmus ne-a înștiințat că nu este in regula sa avem aceeași sumă lunara în contract și am sistat plățile către profesori începând cu luna martie până la găsirea unei soluții. Am modificat forma contractului încât să fie acceptată și de Erasmus și acum am vrea să plătim profesorii și personalul auxiliar. Cum se procedează cu plata pentru lunile trecute? Vom plăti penalități pentru neplata? Sau este in regula sa figureze 4 luni de plata 0 cu reluarea plăților incepand cu luna in curs?
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
Eaglewings, utilizator
Cel mai recent răspuns: Eaglewings , utilizator 11:07, 18 August 2021
In ce sens ati modificat contractul?

Profesorii și personalul auxiliar. au avut toti contract pe acel proiect?


Cornel Vasile a scris:

In ce sens ati modificat contractul?
S-a recalculat suma totala in funcție de activitățile din proiect și munca necesara pentru desfășurarea acestora și s-a modificat distribuirea acesteia pe luni.
Profesorii și personalul auxiliar. au avut toti contract pe acel proiect?
Da, cei din echipa de proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatiile tranzitorii doamnainnegru doamnainnegru Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari ii multumesc foarte mult . Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de invatamant din ... (vezi toată discuția)
Salariu calculat gresit - invatamant salgeta salgeta Situatie: in septembrie se cuvenea sa se opereze doua treceri la alta categorie de salarizare (vechime si grad). S-a operat una doar. Lipsa celei de-a doua a ... (vezi toată discuția)
Dosarul personal al angajatului gabrielbercea gabrielbercea Imi puteti spune,va rog,daca in dosarul personal al profesorului angajat copiile de pe actele de studii trebuie sa fie legalizate sau nu? Daca este specificat ... (vezi toată discuția)