avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua am o întrebare am masina înscrisa pe ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua am o întrebare am masina înscrisa pe MH(Mehedinti)si ...

Buna ziua am o întrebare am masina înscrisa pe MH(Mehedinti)si lucrez în arad(județu Arad) si vreau sa pletesc impozitu masini nu vreau sa ma mai deplasez pina la mehedinti sal platesc vreau sa stiu daca pot(si unde) sa îl platesc? impozitul masini si alte taxe aici în Judetu Arad(arad)? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: V2000 , utilizator 13:18, 5 Septembrie 2021
Daca aveti contul bancar il puteti plati si in Arad sau online prin portalul [ link extern ]
Unde pot plati la Arad ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se platesc cas, etc pentru profesiile liberale crisalev crisalev Buna ziua, sint psiholog clinician si psihoterapeut. Lucrez cu 1/2 norma la stat (spital) si in rest la cabinet. Nu am carte de munca la cabinet ci la ... (vezi toată discuția)
Blocare conturilor bancare de catre stat la persoana juridica Stefan_pers Stefan_pers Buna ziua, Problema a inceput in 2010 cand dupa prestarea unor servicii unei alte firme nu am fost platiti.E vorba de suma de 1800euro.Dupa aceasta gaura ... (vezi toată discuția)
Recom online camelia adina camelia adina buna ziua, oare se mai poate accesa ,, recomonline,,????gratis ???? daca nu.... stie cineva cat costa un abonament ??? sau daca pot vedea in alta parte ... (vezi toată discuția)