avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... TAXA PERCEPUTA DE FUNCTIONARUL PUBLIC DIN PRIMARIE ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

TAXA PERCEPUTA DE FUNCTIONARUL PUBLIC DIN PRIMARIE pentru contractele auto.buna ziua.am o nelamurire legata de faptul ca unii functionari ...

buna ziua.am o nelamurire legata de faptul ca unii functionari publici (din primarii) iau bani pe contractele auto.este aceasta o problema care tine de juridic sau de moral? poate fi considerat un caz de incompatibilitate?Eventual un cadru legal care stabileste legalitatea sau nelegalitatea acestui aspect?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:26, 9 Septembrie 2021
În acest caz puteți face o solicitare la primăria respectivă, în baza legii 544/2001, să vă comunice baza legală care îi permite respectivului să încaseze acea taxă (eu nu știu să existe bază egală pentru așa ceva, la primăria mea de domiciliu nu se percepe așa ceva). Ulterior, în funcție de răspuns, puteți face o sesizare la poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa auto? danielukm8 danielukm8 in urma unui anunt pe net am mers sa cumpar masina. omul garanta ca e totul in regula, are taxa nerecuperata dovedita printr-o adev de la anaf, am mers la un ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei masini fara a face radierea... mariana v mariana v Va rog frumos sa ma ajutati urgent. Sotul meu a vindut o masina recent, fara a face insa nici un act de radiere. Are doar actul de vinzare cumparare. Cel care ... (vezi toată discuția)