avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retinerile din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retinerile din salariu

Am girat pe cineva si nu si-a platit debitul, banca nu l-a cautat si mi-au pus mie proprire . Persoana care da la noi viza de CFP a zis ca rata la CAR pe care o am eu nu este o retinere din salariu si ca nu trebuie luata in considerare la calculul retinerilor din venitul meu net. Deasemenea , mentionez xa sunt parinte singur si nu primesc pensie alimentara . Are dreptate aceasta persoana ?
Cel mai recent răspuns: Violeta Iulia , utilizator 19:22, 11 Ianuarie 2010
Asta asa este. dar lucrand la o institutie publica am o persoana care da viza de cfp,care nu stie aproape nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita liviu.s liviu.s in urma executarii silite, mi s-a pus poprire pe salariu si vanzarea la licitatie a imobilului in care locuiesc.Poprirea pe salariu si pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)