avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numele meu este denigrat la avizierul asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numele meu este denigrat la avizierul asociatiei de proprietari

Am fost "infierat" la panoul rusinii - avizierul Asociatiei de proprietari pentru ca sunt un "element rau" si nu las asociatia sa-si faca treburile dubioase. Anuntul este cu nume in clar si este afisat la toate cele 3 scari ale asociatiei.
Va rog sa-mi spuneti daca intra sub incidenta GDPR sau ce alta solutie am pentru a ma apara.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:44, 20 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângere la instituția care se ocupă de GDPR si acțiune în civil pt daune morale,taxa de timbru doar 100 ron dar nu prea merge fara avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele meu este denigrat la avizierul asociatiei de proprietari gev gev Numele meu este denigrat la avizierul asociatiei de proprietari Am fost \"infierat\" la panoul rusinii - avizierul Asociatiei de proprietari pentru ca sunt un ... (vezi toată discuția)
Lista nume bloc, asociatie proprietari. Adrianro2019 Adrianro2019 Buna ziua, Este legal ca o Asociatie de proprietari, un bloc, sa afiseze la scara blocului, lista cu persoanele care locuiesc in Scara de bloc ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot apara de acuzatii defaimatoare si mincinoase afisate la avizier? gev gev Deoarece indraznesc sa cer acte ce apartin asociatiei de proprietari mi se incalca dreptul la rectificare si la aparare a unor minciuni afisate la avizier. ... (vezi toată discuția)