adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu, utilizator
			 diana23ingrid 
	    	Utilizator

diana23ingrid 
	    	Utilizator	    

nu știu despre ce oraș e vorba, dar in București există obiceiul de a lăsa o carte de vizita la vedere. concesionarul va telefonează, dvs va mutați mașina,... politicos si fără surprize.
legal, puteți plăti 500 lei in 15 zile. parcarea era corect semnalizata (delimitare locuri, numerotare si panou informativ la capătul rândului). teoretic puteți contesta in instanța, dar nu vad ce argumente ați avea.
 diana23ingrid, utilizator
 diana23ingrid, utilizator 	
			 latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

diana23ingrid 
	    	Utilizator

diana23ingrid 
	    	Utilizator	    

Codul rutier diferențiază intre staționare si parcare, prima făcând-se doar pe carosabil. Aici era vorba de o parcare cu plata in toata regula. [ link extern ]
~ final discuție ~
 LOREDANA ZANFIR	                   

Am primit direct (nu avertisment mai intai, desi era \"prima abatere\") o amenda de la politia locala pe baza unei reclamatii facute de un sofer care se afla ... (vezi toată discuția)
	                    LOREDANA ZANFIR	                   

Am primit direct (nu avertisment mai intai, desi era \"prima abatere\") o amenda de la politia locala pe baza unei reclamatii facute de un sofer care se afla ... (vezi toată discuția)

Gabriela_10	                   

Buna seara,
Sunt proprietara unui loc de parcare,desi este scris nr masinii pe asflat mai tot timpul locul il gasesc ocupat ,exista contraventie pentru cel ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela_10	                   

Buna seara,
Sunt proprietara unui loc de parcare,desi este scris nr masinii pe asflat mai tot timpul locul il gasesc ocupat ,exista contraventie pentru cel ... (vezi toată discuția)

AlinaDoro	                   

Astazi am gasit la stergatorul masinii o comunicare de la Politia Locala sector 1 prin care ma informeaza ca am oprit neregulamentar si, conform prevederilor ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaDoro	                   

Astazi am gasit la stergatorul masinii o comunicare de la Politia Locala sector 1 prin care ma informeaza ca am oprit neregulamentar si, conform prevederilor ... (vezi toată discuția)