avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In conditiile in care Asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In conditiile in care Asociatia de proprietari nu ...

Buna ziua!
In conditiile in care Asociatia de proprietari nu mai are cenzor si CEX doreste sa ia un cenzor remunerat, insa proprietarii nu doresc asta cum procedam?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 23 Octombrie 2021
hotararea o ia comitetul! ...
Asociatia de proprietari detine obligatia legala sa detina in echipa manageriala cenzor/comisie de cenzori care pot fi interni din randul membrilor proprietari sau externi persoana specializate autorizate si acreditata CECCAR
Daca nu exista cenzopr/comisie interna ,comitetul executiv detine competenta sa dispuna angajare cenzor extern

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele ... Amanolesei Petru Amanolesei Petru La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele de asociație care comite abuzuri foarte grave. Am votat schimbarea, dar acesta a fugit din ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu are curs de calificare. cenzor-ul nu are studii ... contsters111 contsters111 Administratorul nu are curs de calificare. Cenzor-ul nu are studii economice sau juridice. Acestia sunt din anul 2012 , respectiv 2004. Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Salarii asociatie proprietari/numire cenzor poplexandru poplexandru Buna ziua, Timp de 4 ani, mai exact pana în 06.2020, președintele, casierul, administrator tehnic(ce reprezinta-exista undeva în lege?), responsabili scara ... (vezi toată discuția)