avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Ma puteți îndruma va rog.Doresc sa cer azil politic ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Ma puteți îndruma va rog.Doresc sa cer azil politic în UK,mai ...

Ma puteți îndruma va rog.Doresc sa cer azil politic în UK,mai exact în Londra.Ce pasi trebuie sa urmez, la ce instituție trebuie sa apelez pt a începe procesul.Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
Dani1993, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dani1993 , utilizator 00:16, 1 Noiembrie 2021
Daca am fi fiecare unde trebuie....unele persoane ca Dvs ar trebui la 1 azil de psihiatrie

gi-jane2 a scris:

poate fi si unul de batrani...aici aveti nevoie de bani

Eu am întrebat în mod serios,ce demersuri se face pt a cere 1 azil internațional.Nu m am referit la persoane care au probleme cu capul și au chef de mișto. Așadar va rog sa va abțineți și sa nu mai comentați aiurea.Iar dacă nu știți ce inseamna azil,politic sau nu va sugerez sa va interesați.Pentru ca dacă certificatul verde v a deveni obligatoriu, cei care sunt nevaccinati și nici nu au de gând sa se vaccineze vor trece prin tot ceea ce insumeaza Azilul internațional.

gi-jane2 a scris:

poate fi si unul de batrani...aici aveti nevoie de bani

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2021
Dani1993, utilizator
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu sunt nebuna cat dvs vreti sa cereti azil politic ca vi se cere certificat verde si nu puteti prezenta ca nu vreti sa va vaccinati din motive doar de dvs stiute? pff
nu va da nici tata mare azil
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Londra e nevoie mare de est europeni nevaccinati.Abia așteaptă sa veniți.Incercati sa depuneți cerere la ambasada UK și așteptați aprobarea.
Nu neapărat azil politic, ci azil .Nu e nimeni nebun.Faptul ca tu te ai vaccinat ca asa ai considerat Nu înseamnă ca eu sunt obligata.Sau ca trebuie sa fiu forțată sa o fac.Numai eu decid asupra propriei mele persoane.Sa nu mai spun ca fiecare om are dreptul sa muncească, sau sa si procure cele necesare traiului.Iar dacă nu mai poți sa faci aceste lucruri ai dreptul sa cauți soluții.Este foarte simplu.Si a cere azil international este dreptul meu. Citez "acele persoanele care fug din țara lor de origine din cauza persecuțiilor sau a unor vătămări grave au dreptul să solicite protecție internațională.". Dacă ma simt persecutata în propia tara voi lua masuri.Daca eu nu împărtășesc aceeași părere legata de vaccin cu tine ,nu înseamnă ca sunt nebuna.

gi-jane2 a scris:

eu sunt nebuna cat dvs vreti sa cereti azil politic ca vi se cere certificat verde si nu puteti prezenta ca nu vreti sa va vaccinati din motive doar de dvs stiute? pff
nu va da nici tata mare azil

Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
Dani1993, utilizator

Alte discuții în legătură

Azil umanitar aaee aaee As dori sa stiu care sunt conditile in care poti solicita azil umanitar in o tara din Europa deoarece am probleme cu autoritatile, vecini, o persoana din ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificatde casatorie strain iacob_raluca iacob_raluca m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa ... (vezi toată discuția)
Azil politic sua pe orientare sexuala?! ravaell ravaell Buna ziua, pe scurt este in felul urmator, mama mea este de alta orientare sexuala. Noi locuim undeva la tara, din pacate s-a aflat ca ea ar fi \"diferita\" si ... (vezi toată discuția)