avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trebuie formulat un act de mana de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trebuie formulat un act de mana de vanzare-cumparare,a unui ...

Cum trebuie formulat un act de mana de vanzare-cumparare(fictiv)a unui apartament,de o mama catre unicul ei fiu?Se poate face pur si simplu intre mama si fiu,s-au trebuie mers la notar?Acest act,ii va fi necesar mamei la Primarie pentru subventia de caldura.Ea figurand acum cu doua proprietati. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2021
DLaurentiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: DLaurentiu , utilizator 14:15, 4 Noiembrie 2021
Si credeti ca facand un act de mana, neautentic, neoficial, neintabulat la Cartea Funciara si neinregistrat nicaieri, apartamentul respectiv, se va "sterge" din proprietatea mamei?
Actul de mana nu are nici o valoare..
Intreb,pentru ca asa i s-a spus la primarie.Sa aiba un act de mana de vanzare-cumparare si va putea obtine acea subventie.Asa i s-a spus asa va intreb pe dvs.
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2021
DLaurentiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare de rezolvat dupa divort si partaj ava_mihaela ava_mihaela buna ziua! Am o intrebare, dar mai întâi să explic despre ce este vorba. În urma divorțului și a partajului, mama mea a revenit la numele de ... (vezi toată discuția)
Mostenire ovidake86 ovidake86 Numele meu este Ovidiu si am 28 de ani.In anul 1994 mama mea a murit,aceasta fiind divortata de tatal meu.In momentul in care ea s-a inbolnavit m-a luat tatal ... (vezi toată discuția)