avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, La o autorizație de construcție pentru ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, La o autorizație de construcție pentru locuință ...

Bună ziua,

La o autorizație de construcție pentru locuință cu anexa, se poate face recepția doar la anexa? Anexa este un garaj separat de casa, și vreau sa fac din proiect doar garajul, iar pentru casa alt proiect deoarece modific structura.
Pot sa fac recepția doar la anexa?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 23:30, 5 Noiembrie 2021
Daca intentionati sa modificati proiectul initial,in termenul prevazut in autorizatia d econstructie,puteti realiza receptia anexei
Nu știu dacă merge sa modific proiectul, casa avea structura de lemn și vreau sa fac din BCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de constructie pentru anexe MoniTomi MoniTomi Buna ziua. As dori daca sa poate sa ma ajutati cu o informatie. In curtea proprie doresc sa construiesc o anexa, adica o magazie de lemne. As dori sa o fac pe ... (vezi toată discuția)
Garaj de masina mobil dome dome Buna seara.Stie careva daca iti trebuie autorizatie de constructie ptr un garaj de masina mobil atata timp cat nu este facut cu fundatie?Garajul asi vrea sa-l ... (vezi toată discuția)