avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Observ pe site intrebari care nu au raspunsuri (nici ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Observ pe site intrebari care nu au raspunsuri (nici unul), noi ...

Observ pe site intrebari care nu au raspunsuri (nici unul), noi cerem ajutor , cum sa procedam? E cineva care ne poate ajuta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:18, 22 Noiembrie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toti cei care raspund avocați,consilieri juridice,notarri,absolvenți de drept,o fac fără să fie retribuiti,,fără să aibă o relație contractuală cu site ul ,în limita timpului disponibil si in masura in care pot raspunde competent întrebărilor adresate..Nu există nicio obligație, nici macar morala asa cum nu exista posibilitatea de a se răspunde tuturor întrebărilor adresate.Pt a avea garanția 100% ca vi se răspunde contactați un av de pe forum ,sau din zona dvs recomandat de cineva cunoscut si platiti o consultație.Succes.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
cineva care ne poate ajuta?

dvs ce problema aveti mai exact ?
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră.
N-are nicio întrebare până acum :)
Mai exista si posibilitatea ca niciun utilizator sa cunoasca raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu îmi răspundeți la întrebări? Brezeanu florenta Brezeanu florenta Toate întrebările mele sunt fără răspuns. De ce nu îmi răspundeți la întrebările mele? (vezi toată discuția)
De ce? mariagradinaru180@gmail.com mariagradinaru180@gmail.com Am pus ieri 2 intrebat de ce nu mi sa raspu,s? (vezi toată discuția)
Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)