avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... documentele unui audit, respectiv raportul de audit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

documentele unui audit, respectiv raportul de audit

buna, documentele unui audit, respectiv raportul de audit al unei institutii poate fi solicitat de catre orice persoana ?
Cel mai recent răspuns: Cristi2011 Cristi2011 , Contabil 09:00, 24 Noiembrie 2021
In opinia mea, raportul de audit este informatie de interes public.
Buna ziua!
In conformitate cu prev. HG 1086/2013 pentru aprobarea Normelor Generale privind exercitarea activității de de audit public intern, pct. 3.8.5.2.2., dosarele misiunii de audit public intern (respectiv Secţiunea A - Raportul de audit public intern şi anexele acestuia; Secţiunea B - Administrativă; secţiunea C - Analiza riscului si Secţiunea D - Supervizarea şi revizuirea desfăşurării misiunii), sunt proprietatea entităţii publice şi sunt confidentiale, se păstrează până la implementarea recomandărilor din raportul de audit public intern, după care se arhivează în concordanță cu reglementările legale în vigoare. Termenul de păstrare în arhivă este de 10 ani de la data finalizării misiunii de audit intern.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Cristi2011 Cristi2011, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audit intern mircea2020 mircea2020 Un auditor intern intr-o institutie publica (institut de cercetare-dezvoltare), se poate autoseziza atunci cand constata o deficienta sau iregularitate si sa ... (vezi toată discuția)
Audit public intern mada_sarbu mada_sarbu Auditorul intern, intr-o companie nationala (statul actionar majoritar) trebuie sa fie recunoscut de UCAAPI sau este suficienta pregatirea in domeniul economic ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea masurilor de audit intern - sanctiuni disciplinare, pecuniare, ... ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui control efectuat de catre o Comisie de audit al institutiei ierarhic superioare a dispus niste masuri de indeplinit. Va rog ... (vezi toată discuția)