avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, am următoarea întrebare,dacă am o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, am următoarea întrebare,dacă am o decizie definitiva ...

Bună ziua, am următoarea întrebare,dacă am o decizie definitiva într-un proces,mai pot întreprinde o alta acțiune pe aceeași speță?
Cel mai recent răspuns: crys75 , utilizator 15:20, 9 Decembrie 2021
Buna ziua

Nu.
Este lovita de autoritatea de lucru judecat.
ce speta mai exact si ce a intervenit fata de precedentul proces de vreti sa actionati din nou ?
Neaplicarea legii 153/2017..Lucrez în sistemul de apărare,soldele/salariile de funcții sunt plătite la nivelul lui 2009. Sau dat legi interne cea ce survine tuturor drepturilor, o lege interna nu poate suspendat o lege a guvernului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premii de excelenta Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua. Conform art. 26 din Legea 153/2017, (1) Ordonatorii de credite pot acorda lunar premii de excelenţă pentru personalul care a participat direct ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am o nelămurire privitor la redobândirea drepturilor ... stelan44 stelan44 Buna ziua!Am o nelămurire privitor la redobândirea drepturilor salariale și a sporurilor prevăzute de legea 153/2017.. Lucrez la Maternitatea Bucur,unde, ... (vezi toată discuția)