Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Kitte 
	    	Utilizator

Kitte 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 irinacosiba	                   

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie:am o salariata care are functia de baza la mine la firma(8 h) si mai este angajata la alta firma cu program de 4h pe zi. In ... (vezi toată discuția)
	                    irinacosiba	                   

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie:am o salariata care are functia de baza la mine la firma(8 h) si mai este angajata la alta firma cu program de 4h pe zi. In ... (vezi toată discuția)

ramonaneagoie	                   

Buna ziua.
Cum se procedeaza cu concediul prenatal/postnatal in cazul in care o salariata are 2 locuri de munca, inregistrate cu 8h/zi, fiecare in ... (vezi toată discuția)
	                    ramonaneagoie	                   

Buna ziua.
Cum se procedeaza cu concediul prenatal/postnatal in cazul in care o salariata are 2 locuri de munca, inregistrate cu 8h/zi, fiecare in ... (vezi toată discuția)

brendissima	                   

Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu ... (vezi toată discuția)
	                    brendissima	                   

Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu ... (vezi toată discuția)