avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu



Bună ziua,am primit de la banca proprire pe cardul de salariu de către Anaf.Sunt accesorii cum le spun dânșii,care sunt de 13-14ani și nu am primit nimic cum ca mi se va pune proprire Eu practic nu am nici o datorie la ei în afara de penalitățile acelea.Este ok sa se pună proprire la penalități?Mulțumesc pt.eventualele răspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator
Bună seara! Orice sumă datorată și constatată printr-un titlu executoriu poate să fie supusă executării silite, inclusiv penalitățile. ANAF este organ de executare pentru sumele pe care le datorați acesteia.

Cu privire la înștiințare, ar fi trebuit să primiți o adresă de înființare a popririi de la ANAF, comunicată la domiciliul dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita, somatie lauricka16 lauricka16 buna ziua, am luat un credit pe care din motive personale nu am putut sa-l mai achit,dupa cateva discutii la telefon cu angajatii bancii(piraeus bank) am ... (vezi toată discuția)
Instiintare propire anaf andrutu andrutu MI_A VENIT O INSTIINTARE PROPIRE SALARIU DE LA anaf,....suma este de 28877 lei ce inseamna asta?280 milioane vechi sau 28 milioana?nu stiu de unde provin ... (vezi toată discuția)