avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modalitate legala plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modalitate legala plata sulta

In urma unui partaj judiciar a fost emisa o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia imobilul si terenul supus partajului a fost atribuit unei persoane implicate in partaj, respectiva persoana fiind obligata la plata unor sulte catre ceilalti mostenitori.
Intrebarea este cum poate proceda persoana la plata sultelor in conditiile in care mostenitorii nu sunt toti in aceeasi localitate,, unii din ei nu se pot deplasa, si daca poate fi facut cadastrul inainte de plata respectivelor sulte.
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 08:46, 13 Ianuarie 2010
Este suficient ca la radierea sarcini, sultei, sa prezentati dovada plati sultei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac dovada platii sultei la biroul cadastral? ravo75 ravo75 In urma unei iesiri din indiviziune a fost emisa o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia terenul supus iesirii din indiviziunea fost atribuit unei ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)