avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bonă Buna.daca as avea nevoie de o persoana care sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bonă Buna.daca as avea nevoie de o persoana care sa stea cu ...

Bonă



Buna.daca as avea nevoie de o persoana care sa stea cu micutul meu contra cost dupa camin (16.30-22.00)doua saptamani pe luna, ar exista vreo posibilitate ca si parintele nerezident sa participe la plata
persoanei respective,una legala deoarece amabil nu exista nici o sansa?as vrea sa analizez bine toate variantele deoarece din timpul cu micutul voi pierde foarte mult si financiar sa fac singura plata,n ar fi cine stie ce rentabil desi tot ar fi ceva mai bine decat nimic..
Cel mai recent răspuns: Zifrumoasa , utilizator 19:45, 8 Ianuarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nsa daca acum plateste 600 si o sa mai aiba un copil va platii si mai putin micutului meu nu i asa?

maxim 1/6 din salariul net
Multiumesc domnul avocat pai aveti dreptate insa de sfaturi din astea nu duc lipsa nici in realitate sfaturi judecati pareri si altele aud destule din pacate in realitate un avocat nu mi permit de cate ori am intrebari retorice asa ca o sa mai pun si altele aici.daca cineva binevoieste sa mi raspunda ok daca nu...nu.si na acum ce sa spun e mai ieftin si decat la psiholog.


Asadar,jane 1/6 pentru puiutul meu doar....cred ca am inteles acum.sumele acelea de 1/4 ,1/3 si care mai este se imparte in mod egal la toti copiii lui chiar daca vor locui sau nu cu el.nu i asa?
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
Zifrumoasa, utilizator
ca stau copiii cu el - restul de cati o mai face, sau nu stau, 1/6 ii va da copilului pe care il are cu dvs.


gi-jane2 a scris:

ca stau copiii cu el - restul de cati o mai face, sau nu stau, 1/6 ii va da copilului pe care il are cu dvs.




Multumesc.
Va scriu in calitate de fost platitor de pensie alimentara cum se spunea. Nu poate fi obligat decit la plata acesteia, Daca doriti majorarea sumei puteti sa il actionati in instanta. Alta cale legala si neamiabila nu exista din pacate.

Alte discuții în legătură

Buna pot sa cer marirea pensiei intretinere minor fara sa am ... Zifrumoasa Zifrumoasa Buna Pot sa cer marirea pensiei intretinere minor fara sa am un avocat?ce ar trebui sa fac in caz ca este posibil? In momentul acesta nu am loc de munca si ... (vezi toată discuția)