avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, pot da in judecată un stomatolog care mi a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, pot da in judecată un stomatolog care mi a extras ...

Buna ziua, pot da in judecată un stomatolog care mi a extras o măsea spărgând rădăcina și necurățați locul după profesional mi a uitat câteva resturi radiculare și părea a fi un mic fir de vata ! Am avut mari probleme încă o săptămâna cu antibiotice inflamator și abces și am ajuns la spital BMF de urgentă cu dureri inexplicabile .va rog dacă ma puteți ajuta cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:03, 5 Ianuarie 2022
Trebuie sa aveti cum sa dovediti cazul de malpraxis
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de malpraxis dentist sau doar o gresela profesioanala? DanG31 DanG31 Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la o interventie dentara mai veche ce a fost executata prost, iar greseala s-a dezvaluit printr-o durere imensa ... (vezi toată discuția)
Malpraxis stomatologic? nistor.isabela nistor.isabela În urma unei extracții a unei măsele din maxilarul superior am avut ușoare sângerări timp de cîteva zile. Am sunat stomatologul care m/a trimis la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa dau in judecata cabinetul stomatologic la ... Andreeeeee Andreeeeee Buna ziua, Doresc sa dau in judecata cabinetul stomatologic la care am fost pentru malpraxis. In urma cu 4 luni am fost cu o infecție localizata pe cerul ... (vezi toată discuția)