avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Doresc sa dau in judecata cabinetul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Doresc sa dau in judecata cabinetul stomatologic la ...

Buna ziua, Doresc sa dau in judecata cabinetul stomatologic la care am fost pentru malpraxis. In urma cu 4 luni am fost cu o infecție localizata pe cerul gurii, mi s au făcut tratamente pe canal, mi s a dat rețetă bineînțeles cu antibiotice și la sfârșit "mi a închis" acea gaură din dinte băgând și polizorul pe acel dinte și încă unul. Am revenit după aproximativ o lună pentru un alt dinte și am spus și de această problema pentru că acea gaură nu era închisă, iar umflatura încă era (mai mica dar încă era și încă este și în prezent). După încă 3 săptămâni dintele respretiv s a rupt de la jumătate, din locul în care a fost polizat. Iar acum nu vor să mă mai primească folosind fel și fel de scuze. Ce pot face in această situație?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:05, 3 Decembrie 2021
Este dreptul dvs. sa dati in judecata cabinetul medical si/ sau sa sesizati Colegiul medicilor dentisti din judet in conditiile in care puteti sa va sustineti punctul de vedere.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunaziua ! am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist ... Auvy Auvy Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist pentru a schimbat o punte de trei dinti careia ii sarise portelanul si era asezata pe un ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis dentist sau doar o gresela profesioanala? DanG31 DanG31 Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la o interventie dentara mai veche ce a fost executata prost, iar greseala s-a dezvaluit printr-o durere imensa ... (vezi toată discuția)
Stomatologie. vasilefoca vasilefoca Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)