avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum se poate optine un avocat din oficiu în ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum se poate optine un avocat din oficiu în București ?

Cum se poate optine un avocat din oficiu în București ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:06, 9 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
conteaza sa aveti dreptul la un avocat din oficiu. in ce problema?
Daca aveti venituri nu aveti de ce sa beneficiati de av ,,din oficiu". cel putin in civil.Explicati in ce consta problema dvs,civila unde puteti beneficia doar in cazul unor venituri infime ,in penal in ordine de protectie etc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat - caz despagubiri materiale hotel italia Raluca Jipa Raluca Jipa Buna ziua, as avea nevoie de un avocat din oficiu care sa preia un caz importriva unui hotel din Milano. In mijlocul noptii, un domn de la receptia ... (vezi toată discuția)
Cerere aparator din oficiu. Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna seara! Are cineva un model de cerere pentru acordarea unui aparator din oficiu? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Bani imprumutati trandafi-elena trandafi-elena Buna ziua am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute .Am imprumutat o mare suma de bani din 2009 si nu am recuperat-o cum sa fac si unde sa ma duc.Va ... (vezi toată discuția)