avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua,am intrat in tara pe data de 26 decembrie,am ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua,am intrat in tara pe data de 26 decembrie,am facut ...

Buna ziua,am intrat in tara pe data de 26 decembrie,am facut formularul de localizare si totusi am primit amenda de 2000 de lei pentru ca nu am completat si casuta cu data sosirii desi pe formularul digital nu exista aceasta casuta..ce as putea face?
Buna ziua!

Puteti face contestatie impotriva acestei amenzi in termen de 15 zile de la primirea notificarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! legat de formularul digital de intrare in tara, am ... Lora1773 Lora1773 Buna ziua! Legat de formularul digital de intrare in tara, am primit amenda cu toate ca l-am completat si am dovada! Ma sfatuiti sa platesc jumatate de amenda ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ... ????.Mihai ????.Mihai Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am ... (vezi toată discuția)