avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un contract care a fost prelungit cu un act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un contract care a fost prelungit cu un act Adițional cu ...

Am un contract care a fost prelungit cu un act Adițional cu 2 ani și acum am mai făcut un act Adițional nr 2,dar cu 5 luni înainte de a expira primul act Adițional.este Corect și Legal? Va mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 24 Ianuarie 2022
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema.... vi s-a dat raspuns, in celalalt topic deschis
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt datasata sa luctrez undeva sambata si duminica eu in contract ... Alexandrugh Alexandrugh sunt datasata sa luctrez undeva sambata si duminica eu in contract nu muncesc in weekend ce pot face (vezi toată discuția)
Legislatia muncii talmos61 talmos61 Zilele de sarbatoare legale,cum ar fi de pasti,daca se da liber,acele zile sunt platite sau nu de angajator,firma privata? (vezi toată discuția)