avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot sa contactez Romtelecom arhiva ( in legătura ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot sa contactez Romtelecom arhiva ( in legătura cu cartea ...

Cum pot sa contactez Romtelecom arhiva ( in legătura cu cartea de munca ) avind domiciliu in din 1994 Australia ! Va mulțumesc anticipat Elena
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 26 Ianuarie 2022
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste arhiva de la orange ( pentru fostul romtelecom ... Mircea Rosca Mircea Rosca Unde se gaseste arhiva de la Orange ( pentru fostul Romtelecom ) ? Cu multumiri, Ing. Mircea Rosca (vezi toată discuția)
Rog un numar de telefon sau adresa e mail, de la arhiva fostului ... cornelia frentescu cornelia frentescu ROg UN NUMAR DE TELEFON SAU ADRESA E MAIL, DE LA ARHIVA FOSTULUI ROMTELECOM. ASTEPT RASPUNS PE EMAIL fcornelia2010@yahoo.com (vezi toată discuția)