avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit programatori
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit programatori

As dori sa stiu daca scutirea de impozit pentru programatori se mentine si in 2010.
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 14:45, 19 Aprilie 2010
=D> Raspunsul este da :dance3:
Buna seara,
da-mi si mie temeiul juridic, te rog! E vorba doar de dreptul de autor sau e altceva?
Programatorii sunt scutiti de la plata impozitului pe salariu, deci nu exista nicio legatura cu drepturile de autor. Temei juridic nu am de unde sa va dau, am observat ca aceasta scutire se mentine si in 2010 personal. Va dati seama de unde . :)
deci doar daca sunteti salariat se aplica. am mai auzit, dar nu reusesc sa gasesc temeiul juridic, inca. in fluturas nu scrie temeiul juridic, dar poate ne poate lamuri colega dvs de la salarii. oare ne ajuta?
Am inteles ca scrie in Codul fiscal. Mai mult de atat nu pot sa va spun. Bafta multa.

Alte discuții în legătură

Inginer it - scutire impozit Sophya Sophya Buna ziua, Am si eu o problema. Sunt angajat la o firma de IT. Am absolvit Facultatea \"Electronica si Telecomunicatii\" din cadrul Universitatii ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit ingineri paulica01 paulica01 Buna ziua, va rog, in masura posibilitatilor, sa-mi spuneti cum pot afla daca scutirea de impozit pentru ingineri conform Legii nr. 571/2003 privind Codul ... (vezi toată discuția)
Venit neimpozitat - programatori noiklosa noiklosa Buna ziua, Care este cadrul legislativ ce se refera la neimpozitarea veniturilor programatorilor ? Ma intereseaza daca un programator care lucreaza la o ... (vezi toată discuția)