avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit programatori
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit programatori

As dori sa stiu daca scutirea de impozit pentru programatori se mentine si in 2010.
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 14:45, 19 Aprilie 2010
Ordinul nr. 250/2004, dimpreuna cu codul fiscal.
Atentie la incadrare, caci trebuie indeplinite cumulativ conditiile din Odinul comun 250 (Cod Caen, venituri pe salariat, functia, fisa post etc.), caci altminteri , la o inspectie fiscala sau audit, se stabilesc sumele de plata si majorari de intarziere, daca se constata ulterior ca nu va incadrati in conditiile de neimpozitare prevazute si nu ati retinut impozitul datorat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit ingineri paulica01 paulica01 Buna ziua, va rog, in masura posibilitatilor, sa-mi spuneti cum pot afla daca scutirea de impozit pentru ingineri conform Legii nr. 571/2003 privind Codul ... (vezi toată discuția)
Inginer it - scutire impozit Sophya Sophya Buna ziua, Am si eu o problema. Sunt angajat la o firma de IT. Am absolvit Facultatea \"Electronica si Telecomunicatii\" din cadrul Universitatii ... (vezi toată discuția)
Venit neimpozitat - programatori noiklosa noiklosa Buna ziua, Care este cadrul legislativ ce se refera la neimpozitarea veniturilor programatorilor ? Ma intereseaza daca un programator care lucreaza la o ... (vezi toată discuția)