avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADIERE AUTOTURISM din evidentele fiscului Buna ziua. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADIERE AUTOTURISM din evidentele fiscului Buna ziua. Cum se ...

RADIERE AUTOTURISM din evidentele fiscului
Buna ziua.
Cum se poate radia un autoturism din evidentele fiscului daca proprietarul a decedat iar autoturismul nu mai exista ( a fost dus la fier vechi dar nu exista nici un act in acest sens) . Nu exista nici un alt document al masinii (carte de identitate sau talon). Mentionez ca proprietarul nu are mostenitori.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: PORA AMALIA , utilizator 18:02, 3 Februarie 2022
Este procedura complexa dar care poate fi desfasurata numai de catre persoana in drept
Daca nu exista mostenitori ,practic nu are cine sa preia cu titlu de mostenire bunul mobil
Concret care este interesul dv??
Este vorba de dezbaterea succesiunii dupa bunici, eu fiind unul din mostenitori. Proprietarul autoturismului a fost unul din cei trei copii ai bunicilor mei. Pe acest autoturism se plateste si la ora actuala impozit desi el nu mai exista. Vroiam sa stiu daca intra la masa succesorala, desi, repet, nu mai exista nici un act al masinii si in consecinta cum se poate radia.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Carmen Iuga Carmen Iuga Cum pot radia un autoturism in calitate de unic nostenitor al proprietarului, fara ca acesta sa fie inclus in masa succesorala? Doresc radierea intrucat acesta ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism viorelgiubega viorelgiubega Tatal meu a vindut un auto si nu a facut actele.Intre timp parintele meu a decedat.Cum pot radia autoturismul?Eu nu mai am nici un act al masinii (vezi toată discuția)