avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este adevarat ca nu trebuie platit nimic taxe....refer ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este adevarat ca nu trebuie platit nimic taxe....refer la taxa ...

Este adevarat ca nu trebuie platit nimic taxe....refer la taxa de timbru sau etc la Tribunal la nimic exemplu la cerere de despagubire.,?Multumesc deja inante daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 18:22, 3 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, prevede: "acţiunile şi cererile având ca obiect despăgubiri civile pentru prejudiciile materiale și morale decurgând din vătămări ale integrităţii fizice şi/sau psihice se taxează cu 100 lei".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează taxa de timbru pt acțiunile in pretentii ... Alina Avila Alina Avila Cum se calculează taxa de timbru pt acțiunile in pretentii privind discriminarea ? (vezi toată discuția)
Apelul penal, parte civila - se taxeaza la valoarea prejudiciului ? oanaportar oanaportar Apelul penal, parte civila - se taxeaza la valoarea prejudiciului ? Cand se achita /pana cand se achita Taxa ? E posibil sa mi se respinga Apelul, daca nu ... (vezi toată discuția)
Este scutita de taxa de timbru cererea de rezolutiune a contractului de intretinere? catinf catinf Buna ziua, La OUG 80/2013, Art. 3, alin (2), pvct. a se spune: a) în constatarea nulităţii, anularea, rezoluţiunea sau rezilierea unui act juridic ... (vezi toată discuția)