Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Rodel15	                   

Bună ziua! Aș vrea să știu care este taxa de timbru judiciar pentru daune morale într-un proces civil.     Mulțumesc! (vezi toată discuția)
	                    Rodel15	                   

Bună ziua! Aș vrea să știu care este taxa de timbru judiciar pentru daune morale într-un proces civil.     Mulțumesc! (vezi toată discuția)

andreidarius	                   

Puteti sa-mi spuneti daca actiunea in pretentii referitoare strict   la daunele morale se timbreaza? Si daca da, se timbreaza la valoare?
Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    andreidarius	                   

Puteti sa-mi spuneti daca actiunea in pretentii referitoare strict   la daunele morale se timbreaza? Si daca da, se timbreaza la valoare?
Multumesc! (vezi toată discuția)

fecsketata1958@gmail.com	                   

Este adevarat ca nu trebuie platit nimic  taxe....refer la taxa  de timbru sau etc la Tribunal la nimic exemplu la cerere de despagubire.,?Multumesc deja ... (vezi toată discuția)
	                    fecsketata1958@gmail.com	                   

Este adevarat ca nu trebuie platit nimic  taxe....refer la taxa  de timbru sau etc la Tribunal la nimic exemplu la cerere de despagubire.,?Multumesc deja ... (vezi toată discuția)