avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se calculează taxa de timbru pt acțiunile in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se calculează taxa de timbru pt acțiunile in pretentii ...

Cum se calculează taxa de timbru pt acțiunile in pretentii privind discriminarea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 8 Mai 2023
OUG 80/2013
art.7
(1) Acțiunile privind stabilirea și acordarea de despăgubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnității sau reputației unei persoane fizice se taxează cu 100 lei.
(2) Acțiunile și cererile având ca obiect despăgubiri civile pentru prejudiciile materiale și morale decurgând din vătămări ale integrității fizice și/sau psihice se taxează cu 100 lei.
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale - taxa de timbru andreidarius andreidarius Puteti sa-mi spuneti daca actiunea in pretentii referitoare strict la daunele morale se timbreaza? Si daca da, se timbreaza la valoare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Este adevarat ca nu trebuie platit nimic taxe....refer la taxa ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Este adevarat ca nu trebuie platit nimic taxe....refer la taxa de timbru sau etc la Tribunal la nimic exemplu la cerere de despagubire.,?Multumesc deja ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru FLORYS77 FLORYS77 Cand se plateste Taxa ? Cum se calculeaza suma din care se deduce taxa, suma prejudiciului, se adauga si suma daunelor morale ?? Cei care cer daune ... (vezi toată discuția)