avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Presedintele sindicatului si-a prezentat ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Presedintele sindicatului si-a prezentat demisia,conform statutului ...

Presedintele sindicatului si-a prezentat demisia,conform statutului prm-vicepresedintele preia interimatul pâna la organizarea de noi alegeri si asigura bunul mers al lucrurilor.Aceasta situatie trebuie anuntata la judecatorie sau dupa ce se organizeaza alegerile cu noua conducere.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 15 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa ce se organizeaza alegerile cu noua conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate sindicala printesa2000 printesa2000 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o asociatie sindicala (infiintata intr-o unitate ce are ca obiect de activitate administrarea resurselor naturale ale ... (vezi toată discuția)
Sindicat azeret azeret In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti. Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)
Primarul a fost suspendat din functie si apoi si-a dat demisia - se organizeaza alegeri? vieru-valeria vieru-valeria Buna ziua!Doresc sa va provoc in rezolvarea unei spete destul de dificile.Primarul din Cluj a fost suspendat din functie deoarece a fost arestat ... (vezi toată discuția)