avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor confidentialitate

Unde este prevazut sporul de confidentialitate, daca am in fisa postului prevazut ca respecta confidentialitatea dosarelor de audit?
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 10:28, 15 Ianuarie 2010
Clauza de confidentialitate este prevazuta in CIM ori intr-un act aditional atasat .
Daca aceasta clauza de confidentialitate apare doar in fisa postului -in cazul Dv. ca functionar public IJP...- trebuia sa stiti ca inseamna"secret de serviciu" cu privire la activitatea pe care o desfasurati.

Aceasta informatie trebuia sa o primiti la instructaj .
In cadrul acestei autoritati legislatia este identica cu cea civila.
Doar la salarizare /functii/sporuri/asigurari sociale - exista diferente.
Clauzele de confidentialitate sunt trecute si in ROI ori Contract Colectiv de Munca existent in toate IPJ-urile .
Discutati cu cei abilitati din sindicatul IPJ care va poate lamuri pe deplin.

Succes!

Imi cer scuze, dar nu am actualizat pagina personala. Nu mai lucrez la ipj bihor. Noul loc de munca este la serviciul judetean de ambulanta BH, functia de auditor public intern. La fostul job aveam spor de confidentialitate de 10 % (acces pana la nivelul secret) si crestea in functie de nivelul de acces pana la strict secret de importanta deosebita). Acum la noul job , am cluaza de confidentialitate prevazuta CCM la nivel de ramura, prevazuta si in CIM si in fisa postului. Problema este ca nu stiu procentul. Am gasit ceva referitor la asta in OG 3 din 2006 art 13. Va rog daca se poate o opinie in ceea ce priveste legalitatea acordarii acestui spor(in cazul meu). Multumesc
Matei Eugen Marius a scris:

Acum la noul job , am cluaza de confidentialitate prevazuta CCM la nivel de ramura, prevazuta si in CIM si in fisa postului. Problema este ca nu stiu procentul. Am gasit ceva referitor la asta in OG 3 din 2006 art 13. Va rog daca se poate o opinie in ceea ce priveste legalitatea acordarii acestui spor(in cazul meu). Multumesc



V-ati raspuns singur la intrebarea acestui topic.
Daca stiti unde sunt prevazute sporurile de confidentialitate (asa cum a-ti precizat mai sus) ve-ti gasi si incadrarea juridica in inscrisurile enumerate.
In ROI,se explica detaliat ceea ce prevede -inclusiv temeiul legal al fiecarui art.,punct/capitol .
Despre legalitatea acordarii....raspunsul il puteti afla intr-o simpla "sedinta"cu sindicatul ori "seful Dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile acordarii sporului de audit de 25% simonadenys simonadenys Sunt incadrata la o entitate publica ce are ca unic actionar consiliul local, finantata cu venituri proprii. La inceputul anului am fost incadrata pe functia ... (vezi toată discuția)
Spor pt clauza de confidentialitate si vechime n0sp3rat n0sp3rat Salut ! Deschid acest topic nu in ideea de a reprosa/acuza ci doar cu scopul de a ma informa. Lucrez in cadrul unei companii multinationale de foarte mult ... (vezi toată discuția)
Discriminare mayuk27 mayuk27 Sunt functionar public la o primarie, compartiment de evidenta a persoanelor si am un salariu lunar de 570 lei. Am colegi (personal contractual) care sunt ... (vezi toată discuția)