avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Seara buna, Construiesc o anexa gospodareasca (teren ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Seara buna, Construiesc o anexa gospodareasca (teren extravilan), ...

Seara buna,

Construiesc o anexa gospodareasca (teren extravilan), am autorizatie, numar de inregistrare de la ISC si primarie legat de anuntul inceperii lucrarii. Pana la etapa de intabulare, ce acte, facturi, trebuie sa colectez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Z4nder , utilizator 00:27, 28 Februarie 2022
Teoretic proiectantul trebuie sa se ocupe de tot pana la receptia lucrarii si sa va indrume. Sunt multe de facut si nu pot redacta aici intr-un simplu mesaj.
Multumesc de raspuns. O anexa gospodareasca trebuie intabulata? Ce se intampla daca nu este intabulata? Procesul verbal la finalizarea lucrarii se poate obtine daca nu am procese verbale pt faze determinante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare anexa gospodărească - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Intabulare anexa - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)