avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ctr cu pfa- OUG 34/2006
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ctr cu pfa- OUG 34/2006

Buna ziua!

Contractul de prestari servicii incheiat cu pfa intra sub incidenta OUG 34/2006?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IONIȚOIU CRISTINA , Avocat 16:52, 14 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
OG 34/2006
ART. 1-Prezenta ordonanţă de urgenţă reglementează procedurile de atribuire a contractului de achiziţie publică, a contractului de concesiune de lucrări publice şi a contractului de concesiune de servicii, precum şi modalităţile de soluţionare a contestaţiilor formulate împotriva actelor emise în legătură cu aceste proceduri.
ART. 9
Prezenta ordonanţă de urgenţă se aplică pentru:
a) atribuirea contractului de achiziţie publică, inclusiv a contractului sectorial, în acest din urmă caz fiind aplicabile prevederile cap. VIII;
b) încheierea acordului-cadru;
#M7
c) atribuirea, de către un operator economic fără calitate de autoritate contractantă, a unui contract de lucrări, în cazul în care se îndeplinesc în mod cumulativ următoarele condiţii:
- respectivul contract este finanţat/subvenţionat în mod direct, în proporţie de mai mult de 50%, de către o autoritate contractantă;
- valoarea estimată a respectivului contract este mai mare decât echivalentul în lei a 5.000.000 euro;
c^1) atribuirea, de către un operator economic fără calitate de autoritate contractantă, a unui contract de servicii, în cazul în care se îndeplinesc în mod cumulativ următoarele condiţii:
- respectivul contract este finanţat/subvenţionat în mod direct, în proporţie de mai mult de 50%, de către o autoritate contractantă;
- valoarea estimată a respectivului contract este mai mare decât echivalentul în lei a 200.000 euro;
#B
d) atribuirea contractului de achiziţie publică de către o autoritate contractantă, în numele şi pentru o altă persoană fizică/juridică, în cazul în care respectivul contract este finanțat/subvenționat în mod direct, în proporție de mai mult de 50%, de către o autoritate contractantă;
e) organizarea concursului de soluții;
f) atribuirea contractului de concesiune de lucrări publice şi a contractului de concesiune de servicii, în acest caz fiind aplicabile prevederile cap. VII.
#M7
vezi și următoarele art. din oug menționată....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare licitatie de catre o societate comerciala Lizzette Lizzette Buna ziua, Va rog, as dori sa stiu daca o societate comerciala cu capital privat poate organiza o licitatie. Respectiva licitatie se organizeaza in cadrul ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa contract concesiune servicii? Augusta2010 Augusta2010 Daca valoarea estimata a contractului de concesiune de servicii este sub 15000 de euro, se poate face achizitie directa? (vezi toată discuția)
Contractele de prestarii servicii in institutile publice? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Contractele de prestarii servicii se fac pe baza de oferta si licitatie conform carei legi si articol. (vezi toată discuția)