Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
Multumesc f. mult Varga, si-ti urez succes la anu:). Acum ca ai experienta in sustinerea examenelor, sper sa-ti indeplinesti gandul;). Cu incurajarile voastre am sa incerc la anu sa continui ce am inceput cu 5 ani in urma. Va multumesc, inca odata, si va urez la toti succese.
buna ziua tuturor!!!
am un mesaj pt cei care vor sa dea la INM:sa stiti ca exam de la INM nu este asa de accesibil!eu am picat acum la acest examen si va spun ca nu este asa cum va asteptyati sa fie un exam de talie nationala!unele dintre intreb au fost gresite de la ei!In primul rand trb sa treceti de proba coloratului,in aldoilea rand tb sa faceti 80 de puncte, in altreilea rand trb sa aveti ff mult noroc,pt ca la urma urmei la asta s-a rezumat acest examen,nu la pregatirea de ani...va multumesc!!;)
aaa! si inca ceva,dak cei de la INM considera ca parte a capacitatii civile de folosinta este capacitatea de a incheia un act juridic atunci fratilor va spun pe buna dreptate ca nu degeaba se dau solutii aiurea si se tergiverseaza tot timpul procesele,si sa nhu mai existe discutii ca nu exista personal in justitie pt ca in acest mod niciodata nu vom ajunge pe calea cea buna!!!!
Examen inm
Marinela Chirita
stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)