Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
hello, din nou! o alta intrebare pt k nu stiu dak inca sa ma bucur sau nu......o persoana care a luat proba rationamentului logic ( sa zicem ca se afla intre primii 20) si la interviu a luat peste 90 de puncte, poate fi considerat admis la inm? sau mai trebuie sa se afiseze si alte liste in afara de astea de acum?
SALUT!imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?Nu legile ma intereseazadeoarece alea le iau de pe site ul lor.....cartile care trebuie sa le citesc...sa fie de anumiti autori....sa fie scoase de profesori care prredau la facultatea din bucuresti...daca ma puteti ajuta!Multumesc
SALUT!imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?Nu legile ma intereseazadeoarece alea le iau de pe site ul lor.....cartile care trebuie sa le citesc...sa fie de anumiti autori....sa fie scoase de profesori care prredau la facultatea din bucuresti...daca ma puteti ajuta!Multumesc
Examen inm
Marinela Chirita
stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)