Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
nu o sa fie nici un examen INM pana in toamna lui 2007.
Si cum ar putea sa mai fie examen anul asta ... cand el trebuie anuntat cu minim 60 de zile inainte ?
sunt student in anul trei la academie si ma gandesc sa ma apuc serios de invatat pentru institut..Ma intrebam daca e cineva care scrie in acest forum si care este si student la inm..cred ca numai o asemenea persoana e in masura sa dea niste informatii plauzibile..zvonuri referitoare la admitere am tot auzit si se cam bat cap in cap..Va rog sa nu mi ocoliti mesajul
tu crezi ca "studentii" la INM .. invata in ce perioada se dau examnele de admitere ?
cu putine informatii ... fiecare poate realiza ca numai o data pe an se da si anume in august-septembrie.
Restul sunt aberatii venite de la "binevoitori". E treaba ta daca le dai curs.
Examen inm
Marinela Chirita
stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)