avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de sponsorizare poate fi incheiat intre 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de sponsorizare poate fi incheiat intre 3 parti?

Buna ziua,
Un contract de sponsorizare, poate fi incheiat intre 3 parti ( 2 sponsori si un beneficiar) ?
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 18:10, 20 Septembrie 2022
teoretic da, dar care ar fi ratiunea? Ce obligatii reciproce ar exista intre sponsori? Daca drepturile si obligatiile reciproce sunt doar intre beneficiar, pe de o parte, si cei doi sponsori, pe de alta parte, nu sunt "trei parti" ci doar doua parti, putand sa existe pluralitate de subiecte care formeaza una sau ambele parti.... Ex, cand cei trei copropiretari ai unui apartament il vind unor tineri casatoriti care au regim de comunitate matrimoniala de bunuri si cumpara cu banii economisiti din salariu, sunt 5 persoane implicate, dar contractul are doar DOUA parti - vanzatorul ( format din 3 persoane ) si cumparatorul ( format din 2 persoane).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate între calitatea de sponsor și cea de membru ong Depeta1 Depeta1 Incompatibilitate între calitatea de sponsor și cea de membru al consiliului director al unui ONG Buna seara, daca ai un IMM, poți fi și membru cu ... (vezi toată discuția)
Copil dansator într-o formație susținută de un ong. poate fi sponsorizat nominal, în vederea decontării cheltuielilor părinților cu deplasarea? Lovetodance Lovetodance In calitate de parinte a unei copile dansatoare dintr-o formatie de dans din cadrul unei asociatii din suma x sponsorizata de firma la care lucrez pot ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sponsorizarea? Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In ce conditii un SRL poate acorda sponsorizare fie in bani fie in produse? (vezi toată discuția)