avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculează indemnizatia pentru concediul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculează indemnizatia pentru concediul de odihnă aferent ...

Cum se calculează indemnizatia pentru concediul de odihnă aferent concediului de odihnă neefectuat , în cazul unui funcţionar public transferat de la o alta institutie:
- salariul de bază + sporuri , aflate în plată la data efectuării CO
la unitatea unde s-a transferat ?
- salariul de bază+ sporuri aflate în plată la data transferului la unitatea de unde s-a transferat de unde ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 7 Martie 2022
Pe durata concediului de odihnă, salariații au dreptul la o indemnizatie calculată în raport cu numărul de zile de concediu inmultite cu media zilnica a salariului de baza, sporului de vechime și, după caz, indemnizatiei pentru functia de conducere, luate împreună, corespunzătoare fiecarei luni calendaristice în care se efectueaza zilele de concediu de odihnă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de odihnă 1/2 normă Jolan.Tamas Jolan.Tamas Indemnizatie concediu de odihnă 1/2 normă Cum se calculeaza indemnizatia de CO în cazul unui functionar public , care este încadrat cu 1/2 normă ( este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de concediu pentru functionarii publici animarsrl animarsrl Buna ziua, in ce lege este reglementat modul de calcul a indemnizatiei de concediu pentru functionarii publici ? (vezi toată discuția)
Solicit lamurire concediul de odihna mariaionescu mariaionescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am lucrat din anul 2012 pana la data de 31.05.2016 intr-o institutie de stat ca functionar public, cu ... (vezi toată discuția)