avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am si eu o problema
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am si eu o problema

Buna seara!
Am si eu o problema si nu stiu la cine trebuie sa ma adresez .
Stau la etajul 1, iar la parterul blocului e un spatiu comercial care recent e folosit de o firma de jocuri de noroc si de pariuri si in fiecare vineri au tombola. La mine in apartament nu e de stat intre orele 18 si 22 deoarece muzica e data tare, vorbesc la microfon citind biletele castigatoare .Vibreaza geamurile de zgomotul de jos, vibreaza geamul de la usa de la sufragerie . A sunat sotul la 112 si a vorbit cu un politist si a zis ca pana la ora 22 e ok sa mearga muzica . Si dupa ora 22 merge muzica, dar nu tare , totusi se aud basii, parca cineva imi da in cap.
Multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astia sunt cu ''cotizatiile '' platite la zi la nivel de Politie si Primarie... Totusi, din cate stiu, adunarea generală a asociației de proprietari (locatari) pot stabili si alte intervale ale orelor de liniste in bloc, functie de ceea ce isi doresc locatarii.
Păi am o părere: săptămânal mergeți la teatru/spectacol muzical - ce vă place mai mult - vineri și nu veți mai fi deranjați. Aveți un motiv serios să nu fiți acasă dar și avantajul că vă încărcați sufleteșre cu ceva frumos
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
ElenaAmza, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
... parca era o lege / propunere de lege referitoare la numarul de decibeli al muzicii sau altor zgomote la bloc...Oare isi aduce aminte cineva?...
acest răspuns util
Citi va rugam aici. Puteti sa terminati de tot cu pariurile de la parter. le retrageti acordul si gata.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
acest răspuns util
Buna seara,

Poate fi aplicata o amenda contraventionala, in situatia dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orar de liniste si pentru magazine? Lucian_Stroe Lucian_Stroe Orarul de liniste trebuie respectat si de magazinele de la parterul blocului? Locuiesc la etajul 1 iar la parter s-a deschis de curand un Profi City. Deschid ... (vezi toată discuția)
Amenzi incalcare liniste publica in mediu rural avem un vecin care pune muzica cu ... marush marush Va rog frumos sa ma ajutati. Avem un vecin care pune muzica cu bassul la maxim toata noaptea cand are chef. Pana dimineata. Noi locuim in comuna Barnova Iasi, ... (vezi toată discuția)
Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)