Buna seara!
Am si eu o problema si nu stiu la cine trebuie sa ma adresez .
Stau la etajul 1, iar la parterul blocului e un spatiu comercial care recent e folosit de o firma de jocuri de noroc si de pariuri si in fiecare vineri au tombola. La mine in apartament nu e de stat intre orele 18 si 22 deoarece muzica e data tare, vorbesc la microfon citind biletele castigatoare .Vibreaza geamurile de zgomotul de jos, vibreaza geamul de la usa de la sufragerie . A sunat sotul la 112 si a vorbit cu un politist si a zis ca pana la ora 22 e ok sa mearga muzica . Si dupa ora 22 merge muzica, dar nu tare , totusi se aud basii, parca cineva imi da in cap.
Multumesc !
icostin66
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Astia sunt cu ''cotizatiile '' platite la zi la nivel de Politie si Primarie... Totusi, din cate stiu, adunarea generală a asociației de proprietari (locatari) pot stabili si alte intervale ale orelor de liniste in bloc, functie de ceea ce isi doresc locatarii.
Păi am o părere: săptămânal mergeți la teatru/spectacol muzical - ce vă place mai mult - vineri și nu veți mai fi deranjați. Aveți un motiv serios să nu fiți acasă dar și avantajul că vă încărcați sufleteșre cu ceva frumos